Προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι! Το «έστρωσε» στο Τρόοδος

Προσοχή: Αυτοί οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι! Το «έστρωσε» στο Τρόοδος

Ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 2/12 η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνοντας τους οδηγούς για την κατάσταση των δρόμων. Σε πολλές περιοχές οι βροχές προκάλεσαν προβλήματα με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από πλευράς των οδηγών

Λόγω των καιρικών συνθηκών υπήρξαν κατολισθήσεις βράχων και όγκου χώματος στους ακόλουθους δρόμους, οι οποίοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι: 
• Γούρρι - Κιόνια
• Πεδουλά – Κάμπου – Σταυρού της Ψώκας
• Ορκόντα – Πύργου
• Κακοπετριάς - Pinewood – Πεδουλά 
• Παραμύθας – Αγρού
• Επισκοπής – Πισσουρίου (Αυτοκινητόδρομος)

Επίσης, κατά διαστήματα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης στους δρόμους:
Κακοπετριάς – Καρβουνά – Τροόδους
Κακοπετριάς – Pinewood – Προδρόμου – Τροοδίτισσσας

Επιπρόσθετα, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος λόγω ελαφριάς χιονόπτωσης, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους είναι 5 εκατοστά, ενώ στην κορυφή 10 εκατοστά.

Προτρέπονται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους πιο πάνω δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός για να προσφέρει τη βοήθειά της εάν παραστεί ανάγκη. Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στο οδικό δίκτυο μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, τους λογαριασμούς της Αστυνομίας στο facebook και το twitter, καθώς και από την εφαρμογή της Αστυνομίας για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE