Έσφαξε και διαμέλισε τους γονείς του γιατί δεν θα του έδιναν χρήματα

Έσφαξε και διαμέλισε τους γονείς του γιατί δεν θα του έδιναν χρήματα

Ο 28χρονος Αμερικανός, Τζόελ Μίκαελ Γκάι Τζούνιορ, συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας των ίδιων του των γονιών, στο Τενεσί των ΗΠΑ. Το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε είναι τόσο ειδεχθές που οι αρχές δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα ευρήματα στο σπίτι των Γκαι. Ή τουλάχιστον με όσα ευρήματα είχαν απομείνει.

Ο νεαρός, αφού πρώτα μαχαίρωσε τους γονείς του, τους διαμέλισε και μετά για να κρύψει τα στοιχεία του εγκλήματος, διέλυσε τα πτώματα σε οξύ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη μέρα των Ευχαριστιών όταν και ο Γκάι Τζούνιορ πήγε στο σπίτι της οικογένειάς του για να τους ζητήσει χρήματα, μιας και δεν μπορούσε να τελειώσει τις σπουδές του.

Οι αρχές πιστεύουν πως οι γονείς αρνήθηκαν την οικονομική βοήθεια και ο Γκάι Τζούνιορ δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί, οδηγούμενος στο φρικτό έγκλημα.

grlmap2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE