Μαζί με διαρρήκτες και κατάδικους ναρκωτικών ο Τσουρής… Αναμένονται οι προεδρικές χάρες

Μαζί με διαρρήκτες και κατάδικους ναρκωτικών ο Τσουρής… Αναμένονται οι προεδρικές χάρες

Αέρα ελευθερίας θα αναπνέουν από την ερχόμενη Δευτέρα 05/12, πέντε κατάδικοι των Κεντρικών Φυλάκων ανάμεσα τους και το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΑΤΗΚ, Χαράλαμπος Τσουρής.

Το Συμβούλιο Αποφυλάκισης Επ Αδεία συνεδρίασε την Παρασκευή 02/12, εγκρίνοντας το αίτημα των πέντε καταδίκων για αποφυλάκιση τους.

Πρόκειται από είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για τους Αντώνη Αντωνίου, Θεόδωρο Νικολάου, Χαράλαμπο Τσουρή, Σωτήρη Γεωργίου και Χρίστο Λούντζα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι πέντε προαναφερθέντες ενημερώθηκαν και επίσημα την Παρασκευή 02/12, πως η απόφαση τους για αποφυλάκιση θα ισχύει  από την Δευτέρα 05/12.

Τα πρόσωπα αυτά έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις διαρρήξεων και ναρκωτικών εκτός από τον Χ.Τσουρή ο οποίος καταδικάστηκε για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς.

Να σημειώσουμε πως αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να αποφυλακιστούν και άλλοι κατάδικοι οποίοι πληρούν τα δικαίωμα της προεδρικής χάρης.

Οι αποφυλακισθέντες που έχουν το δικαίωμα αυτό δεν θα πρέπει να έχουν καταδικαστεί σε αδικήματα που αφορούν φόνο, ανθρωποκτονία, σεξουαλικές παρενοχλήσεις ή εμπορία ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε πως οι αποφυλακίσεις εγκρίνονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς και τον Γενικό Εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE