Επεισοδιακή η προπόνηση του ΠΑΟ – Οπαδοί προπηλάκησαν τον Ιμπάρμπο

Επεισοδιακή η προπόνηση του ΠΑΟ – Οπαδοί προπηλάκησαν τον Ιμπάρμπο

Eπίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Κορωπί έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα.

Περίπου 50 οπαδοί έφτασαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και αφού διέκοψαν την προπόνηση επιτέθηκαν φραστικά στην πλειονότητα των παικτών για την αγωνιστική τους εικόνα στα τελευταία ματς, ενώ κάποιοι εξ αυτών προσπάθησαν να επιτεθούν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογικά. Για εμάς είσαι… χρεωμένος γι’ αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου» είπαν οι οπαδοί στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος παρακολουθούσε σαστισμένος τα όσα συνέβαιναν.

Οι οπαδοί είχαν άγριες διαθέσεις και χάρη στη παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Από athina984.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE