Παρίσι: Τερματίστηκε η ομηρία 7 ανθρώπων σε ταξιδιωτικό γραφείο

Παρίσι: Τερματίστηκε η ομηρία 7 ανθρώπων σε ταξιδιωτικό γραφείο

Επτά άνθρωποι κρατήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα όμηροι από έναν ένοπλο ληστή μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι.

Επτά άνθρωποι κρατήθηκαν όμηροι επί περίπου μιάμιση ώρα το βράδυ της Παρασκευής από έναν ληστή, οπλισμένο με ένα περίστροφο, μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι. 

Γύρω στις 22.00 ώρα Κύπρου έγινε γνωστό ότι η ομηρία τερματίστηκε με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι οι επτά είναι καλά στην υγεία τους.  Ομως ο ληστής διαφεύγει της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή λίγο μετά τις 20.30 ώρα Κύπρου όταν έγινε γνωστό ότι ο ένοπλος μπήκε στο κατάστημα για να το ληστέψει και πήρε ομήρους εργαζόμενους και προσωπικό.  Η αστυνομία αμέσως απέκλεισε τη συνοικία ορίζοντας μια περίμετρο ασφαλείας. 

Το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Ρόιτερς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.