Την Junior Eurovision έκοψε η Βουλή – Γιατί δεν έπεισε το ΡΙΚ

Την Junior Eurovision έκοψε η Βουλή – Γιατί δεν έπεισε το ΡΙΚ

Το συμπληρωματικό προϋπολογισμό και το πόσο των 30 χιλιάδων ευρώ έκοψε η Βουλή για το ΡΙΚ.

Διαφώνησε η Βουλή με την συμμέτοχη της Κύπρου στην παιδική εκδοχή του ευρωπαϊκό διαγωνισμού τραγουδιού. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το εβδομαδιαίο περιοδικό TVСapuccino,η Βουλή δεν έγκρινε το συμπληρωματικό προϋπολογισμό στο ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ που ζήτησε το ΡΙΚ για το παιδικό διαγωνισμό με αποτέλεσμα το Κρατικό Κανάλι να πρέπει να βρει από άλλου τα χρήματα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, το ΡΙΚ είχε αναφέρει μάλιστα στην Βουλή πως ο διαγωνισμός αυτός έχει τεράστιο ενδιαφέρον από παιδιά. όμως φαίνεται πως δεν έπεισε τους Βουλευτές μας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE