ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ: Συγκρούστηκε μετωπικά με γυναίκα οδηγό και... έβαλε όπισθεν! – Γραμμένο σε Λαρνακέα το όχημα

ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ: Συγκρούστηκε μετωπικά με γυναίκα οδηγό και... έβαλε όπισθεν! – Γραμμένο σε Λαρνακέα το όχημα

Συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε γυναίκα και εξασφανίστηκε!

Ο λόγος για... άγνωστο -για την ώρα- πρόσωπο που οδηγούσε αυτοκίνητο σε μονόδρομο του Παλιομετόχου παράνομα (είχε την αντίθετη κατεύθυνση από την υποδεικνυόμενη) και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε γυναίκα.

Αντί όμως να μείνει στη σκηνή και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των  πράξεών του έβαλε όπισθεν και διέφυγε. Πάλι καλά που προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές.

Η Αστυνομία διερεύνησε το περιστατικό και διαπίστωσε ότι το όχημα που οδηγούσε ο παρανομούντας, ανήκει σε πρόσωπο που διαμένει στην Λάρνακα.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του υποστήριξε ότι δεν του ανήκει πλέον αλλά το έχει πωλήσει σε άλλο πρόσωπο χωρίς να δώσει άλλες διευκρινήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE