LIFESTYLE

Ποια τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα στο «X-Factor»; - VIDEO

Ποια τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα στο «X-Factor»; - VIDEO

Oι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν την πρόθεση το «X-Factor» να βγει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «The Voice», δηλαδή τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μάρτη το αργότερο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ με το Junior Music Stars, η Τάμτα έχει δηλώσει πως «μάλλον θα είναι», ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον σταθμό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος για non stop τηλεοπτική παρουσία. Από την άλλη, σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ακόμα είναι σε συζητήσεις με το κανάλι για το αν θα συμμετέχει στη νέα σεζόν του μουσικού talent show.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε  την Κυριακή 04/12 στην εκπομπή «ΣουΚου» πως η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «X Factor» και θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είχαμε πει το ρεπορτάζ για την Έλλη Κοκκίνου και το Voice που τελικά δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις. Έχω την εξέλιξη… Η Έλλη Κοκκίνου που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ΣΚΑΙ, θα είναι στην κριτική επιτροπή του X Factor και θα πάρει τη θέση της Πέγκυς Ζήνα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top