«Ξύλο» μεταξύ καγκουρό και ανθρώπου για τα «μάτια» ενός... σκύλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Ξύλο» μεταξύ καγκουρό και ανθρώπου για τα «μάτια» ενός... σκύλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άνδρας γρονθοκόπησε καγκουρό για να σώσει τον καλύτερό του φίλο.

Ένας άνδρας και ο φίλος του οδηγούσαν σε δρόμο της Αυστραλίας με τον σκύλο του, Max, να τρέχει δίπλα από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής Independent. 

Στο διάβα του όμως ο σκύλος συνάντησε ένα τεράστιο καγκουρό το οποίο έτρεξε να μυρίσει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το καγκουρό, μόλις το πλησίασε ο σκύλος κατάφερε να τον αρπάξει από τον λαιμό και να του κάνει κεφαλοκλείδωμα.

Δεν λογάριασε το μέγεθος του καγκουρό ο νεαρός άνδρας, ο οποίος πήδηξε από το όχημα και έτρεξε προς το μέρος του σε μια προσπάθεια να σώσει τον καλύτερό του φίλο.

Το καγκουρό όταν είδε τον άνδρα να πλησιάζει άφησε τον σκύλο και οι δυο τους πήραν «θέσεις» μάχης.

 

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα που οι δυο «αντίπαλοι» κοίταζαν ο ένας τον άλλο, ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Απλώνει το χέρι του και καταφέρνει μια γροθιά στο πρόσωπο του καγκουρό. 

Το καγκουρό τον κοιτάζει σαστισμένο για μερικά δευτερόλεπτά και κατόπιν απομακρύνεται όταν είδε τον νεαρό άνδρα να φεύγει από κοντά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καγκουρό φτάνουν μέχρι τα 2 μέτρα σε ύψος και ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά.

Η «πάλη» τους αποτελείται κυρίως από δυνατές κλωτσιές και γροθιές.

 

Το γεγονός ότι το καγκουρό δεν «απάντησε» στην γροθιά του νεαρού, είναι κάτι για το οποίο ο άνδρας θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός.

Προσοχή καθώς το βίντεο θεωρείται γραφικό

 

Δείτε το βίντεο εδώ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE