Στο σκαμνί η Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια…

Στο σκαμνί η Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια…

Υπάρχουν στοιχεία και δεν είναι μόνο το Dna και το κάθισμα του οδηγού…

Είναι δεδομένο πώς η εβδομάδα αυτή αναμένεται να είναι η σημαντικότερη εβδομάδα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του nassoblog, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει πλεόν στα χέρια της στοιχεία και όχι μόνο αποχρώσες ενδείξεις βάσει των οποίων κινείται πλεον εναντίον της Φρόσως Κυριάκου με μήνυση για ανθρωποκτονία απο αμέλεια.

Σας έγραφα εδω και μέρες πώς το παιχνίδι αναμένεται να χοντρύνει… Όσο για τα στοιχεία; Δεν είναι μόνο το Dna και το κάθισμα του οδηγού… είναι κι άλλα στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά και τα έχει συμπεριλάβει στην μήνυσή του ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης.

Εμείς πάντως αναμένουμε να μάθουμε την αλήθεια και επιτέλουν να ησυχάσει η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE