Τι συμβαίνει; Τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει; Τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!

Δεν ξέρουμε αν έχει ανάδρομο Ερμή... αλλά το Σαββατοκύριακο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι επώνυμοι φίλοι μας...

Ευτυχώς οι λόγοι για τους οποίους βρέθηκαν στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Βρεττός, ο ΛεΠα και ο Σάκης Αρσενίου δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Οι τέσσερις τραγουδιστές πέρασαν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Η Αγγελική Ηλιάδη δεν εμφανίστηκε στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο γιατί έπαθε οξεία λαρυγγίτιδα. Τα πράγματα, μάλιστα ήταν σοβαρά και έπρεπε να προσέξει πολύ, γι’ αυτό και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με ορό, καθώς έπαθε γαστριντερίτιδα. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις πρόβες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Rec και να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Στο νοσοκομείο με βήχα με παροξυσμό (δηλαδή έντονες κρίσεις) και ο Σάκης Αρσενίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. 

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στην πίστα Barbarella Live club, τραγούδησε με αφόρητους πόνους στο ισχίο και όπως αναφέρει η Freddo, για να ανέβει στη σκηνή αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

WSJ: Ο Ερντογάν μιλά για καταστροφή του «σιωνιστικού Ισραήλ», η πώληση F-35 στην Άγκυρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο

WSJ: Ο Ερντογάν μιλά για καταστροφή του «σιωνιστικού Ισραήλ», η πώληση F-35 στην Άγκυρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο

Η ρητορική της Άγκυρας απέναντι στο Ισραήλ, ο ρόλος της Τουρκίας στη Μέση Ανατολή, οι κατηγορίες για στήριξη της Χαμάς και οι ανησυχίες για πιθανή πώληση μαχητικών F-35 συνθέτουν ένα σκηνικό αυξανόμενης έντασης με διεθνείς προεκτάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE