Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις μαθητές στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις μαθητές στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (5/12) οι τρεις μαθητές που είχαν συλληφθεί νωρίτερα μπροστά από το «υπουργείο εξωτερικών» στα κατεχόμενα επειδή στην κατοχή τους είχαν σπρέι και ήθελαν να γράψουν συνθήματα στον τοίχο του «υπουργείου».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίπρις, εναντίον των τριών μαθητών δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες καθώς δεν υπήρξε παράπονο από κανέναν. Τους υπό σύλληψη μαθητές είχαν επισκεφθεί νωρίτερα δικηγόροι του ΡΤΚ και του πολιτιστικού κέντρου Μπαράκα.

Στην «αστυνομική διεύθυνση» Λευκωσίας όπου είχαν μεταφερθεί οι μαθητές είχαν κληθεί και οι γονείς του, στους οποίους παραδόθηκαν μετά που αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη τριών μαθητών επειδή κρατούσαν σπρέι στην διαμαρτυρία λόγω του θανατηφόρου - VIDEO

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανακοίνωσε το νέο πλαίσιο στήριξης για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, έπειτα από συμφωνία με τις αγροτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους του κλάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE