ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Στυλιανού ο αρχιλοχίας που αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στέλιος Στυλιανού ο αρχιλοχίας που αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην δημοσιότητα δίνεται το βιογραφικό σημείωμα του Στέλιου Στυλιανού Β/Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο οποίος από τις 5 Δεκεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα.

Βιογραφικό Σημείωμα

«Προσελήφθηκα στην Αστυνομία στις 18 Ιανουαρίου 1993 και αποφοίτησα από την Αστυνομική Ακαδημία τον Νοέμβριο του 1995 ως πρωτεύσαντας στην σειρά μου.

Μετά την αποφοίτηση μου από την Αστυνομική Ακαδημία, εργάστηκα σε διάφορα τμήματα της Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λάρνακα. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων εργάστηκα στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Αστυνομικού Σταθμού Λυκαβητού (1χρόνο), στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Λάρνακας (2 χρόνια), στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας (6 χρόνια) και στην Αστυνομική Ακαδημία ως εκπαιδευτής (9 χρόνια).

Από το 2003 προήχθηκα στο Βαθμό του Λοχία τον οποίο κατέχω μέχρι σήμερα και από το2005 έχω επιτύχει στις εξετάσεις προαγωγής στο βαθμό του Υπαστυνόμου.

Είμαι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του τμήματος Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με διάκριση.Επίσης, έχω παρακολουθήσει το 2ετές πρόγραμμα εκμάθησης Ρωσικής Γλώσσας στην Αστυνομική Ακαδημία και έχω πετύχει στις εξετάσεις για διαπίστωση πολύ καλής γνώσης της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας.

Έχω παρακολουθήσει διάφορες εκπαιδεύσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αποκτώντας τα πιο κάτω πιστοποιητικά:

Στην Κύπρο, το Introductory Certificate in Management (Thames Valley University), Crime Management Course, 2 προγράμματα εκπαίδευσης ΤΑΕ , Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Λοχιών, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, Intensive Training the Trainers και Enhancing,Teaching and Learning in Cyprus Police και στο εξωτερικό, το πρόγραμμα Q13 – Quality and Common Standards στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Surveillance Detection Course ATA στην Ελλάδα, το Train the Trainers (1st Step) στην Πολωνία και το Train the Trainers (2nd Step) στην Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Αστυνομία έχω αποκτήσει και τα ακόλουθα πιστοποιητικά: Ναυαγοσωστική –Ορειχάλκινο Μετάλλιο, Πρώτες Βοήθειες-Τάγμα Αγίου Ιωάννη, Μετάλλιο Πρωτεύσαντα Δόκιμου Αστυνομικού, Μετάλλιο Ευδόκιμης Αστυνομικής Υπηρεσίας Α’ Τάξης.

Από τις 5 Δεκεμβρίου, 2016 τοποθετήθηκα ως Βοηθός Υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top