Την ονομαστική του εορτή έχει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης – «Οι ευχές σας μου δίνουν δύναμη στο αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ονομαστική του εορτή έχει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης – «Οι ευχές σας μου δίνουν δύναμη στο αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ονομαστική του εορτή έχει την Τρίτη 06/12, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τη μνήμη του Αγίου Νικολάου του Αρχιεπισκόπου Μύρωνος της Λυκίας τιμά την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.

Ανάμεσα σε όλους τους εορτάζοντες βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης από το πρωί της Τρίτης 06/12, δέχεται ευχές από πληθώρα κόσμου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές, αναφέροντας πως αυτές του δίνουν δύναμη να συνεχίσει στο αγώνα επίλυσης του Κυπριακού.  

«Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την πατρίδα μας. Χρόνια πολλά σε όλους!», αυτό ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE