Το στέρνο αντίο συγγενών και φίλων στην Όλγα Δημητριάδη – Η παράκληση της οικογένειας Λέλλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στέρνο αντίο συγγενών και φίλων στην Όλγα Δημητριάδη – Η παράκληση της οικογένειας Λέλλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στέρνο αντίο θα πουν την Τετάρτη 07/12, συγγενείς και φίλοι στην Όλγα Λέλλου Δημητριάδη.

Η είδηση του θανάτου της  Όλγας Λέλλου Δημητριάδη σκόρπισε θλίψη ανα το παγκύπριο. Η Όλγα Λέλλου Δημητριάδη ήταν πρωτοπόρα σε θέματα εθελοντισμού ενώ διακρίνετο για την πλούσια φιλανθρωπική της δράση και την ανάμιξη της στα κοινά.

Η Όλγα Δημητριάδου, το γένος Υψηλάνδη, απεβίωσε τη Δευτέρα 05/12, σε ηλικία 77 ετών.

Συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι θα παραβρεθούν στο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά προκειμένου να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Η οικογένεια θα δεχθεί συλληπτήρια στην εκκλησία από τις 10:30 μέχρι τις 12:00. Ενώ η παράκληση της είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον σύνδεσμο Cans for Kids.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE