Κύπρια η πιο hot επώνυμη μητέρα της Ελλάδας! ΦΩΤΟ

Κύπρια η πιο hot επώνυμη μητέρα της Ελλάδας! ΦΩΤΟ

Πήγε τον γιο της στο πάρκο φορώντας ένα μαύρο κοντό παντελόνι και άρβυλα και απέδειξε ότι έχει σώμα, αλλά και στυλ...

Μα φυσικά μιλάμε για την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία συνηθίζει να πηγαίνει με τον μονάκριβό της γιο Νικόλα στην παιδική χαρά, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. 

Η Κύπρια τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις με το λιτό της ντύσιμο, αφού επέλεξε ένα μαύρο κοντό παντελόνι και ένα μάλλινο πουλόβερ, τα οποία συνδύασε με άρβυλα.

Σύμφωνα με το gossiptv: «Όταν έχεις κορμί άγαλμα,μπορεί και με απλά ρούχα να φαίνεσαι υπέροχη... Έβαλε ένα απλό σορτσάκι, πουλόβερ και μπότες και πήγε το παιδί της στην παιδική χαρά... Μαμά με στυλ η Μαριάντα!».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE