ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο οι 4 από τους 27 μετανάστες – Ανάμεσα τους και ο 20χρονος χειριστής του πλοιαρίου

ΠΑΦΟΣ: Στο δικαστήριο οι 4 από τους 27 μετανάστες – Ανάμεσα τους και ο 20χρονος χειριστής του πλοιαρίου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου θα βρεθούν οι 4 από τους 27 μετανάστες που εντοπίστηκαν να πλέον με ταχύπλοο στα ανοικτά των “ΚΟΚΚΙΝΩΝ” τη Τρίτη 6/12.

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αναμένεται να προσαχθούν την Τετάρτη 7/12 οι τέσσερις μετανάστες που συνελλήφησαν τη Τρίτη 6/12 όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν με τη βοήθεια των αρμόδιων αρχών της Δημοκρατίας ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια το λιμανάκι του Λατσιού.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι τρία πρόσωπα (άνδρες) από τους 27 Σύρους μετανάστες είναι απαγορευμένοι και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair.com επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE