Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) εξελέγη ο δημοσιογράφος Γιώργος Φράγκος, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που άρχισε το πρωί της Τετάρτης (7/12) και ολοκληρώθηκε στις 18.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο Γιώργος Φράγκος έλαβε 142 ψήφους, ήτοι ποσοστό 54%, ενώ ο ανθυποψήφιός του Κωστής Διογένους έλαβε 77 ψήφους (29%) και η ανθυποψήφιά του Νάνσια Παλάλα 41 ψήφους (17%).

Τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ είναι οι εξής: Γιώργος Θεοδούλου, Αριστείδης Βικέτος, Γιάννης Σεϊτανίδης, Λένια Καρατζιά, Χρίστος Χριστοφίδης, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Ριρής και Χρίστος Γεωργίου    και επιλαχόντες Σπύρος Σωτηρίου, Στέλιος Ξιουρής, Γιώργος Χρυσάνθου, και Ελενα Σταύρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE