Περίεργα μας τα λέει και πάλι ο καιρός! Τι να περιμένουμε τελικά;

Περίεργα μας τα λέει και πάλι ο καιρός! Τι να περιμένουμε τελικά;

Η αναλυτική πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Την Πέμπτη (8/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται αρχικά να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγµένη, στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (9/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Το Σάββατο(10/12) και την Κυριακή (11/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE