ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίεργα μας τα λέει και πάλι ο καιρός! Τι να περιμένουμε τελικά;

Περίεργα μας τα λέει και πάλι ο καιρός! Τι να περιμένουμε τελικά;

Η αναλυτική πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Την Πέμπτη (8/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το πρωί θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται αρχικά να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, µέτριοι και στα προσήνεµα ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά ταραγµένη, στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (9/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Το Σάββατο(10/12) και την Κυριακή (11/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top