ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα άφησε την τσάντα της στο αυτοκίνητο και μέχρι να επιστρέψει «εξαφανίστηκε» - ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα άφησε την τσάντα της στο αυτοκίνητο και μέχρι να επιστρέψει «εξαφανίστηκε»  - ΒΙΝΤΕΟ

Οι προειδοποιήσεις τις Αστυνομίας απ’ ότι φαίνεται, δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη!

Μια από τις πρόσφατες συμβουλές που είχε δώσει μέσω του πρώτου ενημερωτικού σποτ (Ασφάλεια σε 90 δευτερόλεπτα) η Αστυνομία ήταν να μην αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένη περιουσία σε κοινή θέα στο αυτοκίνητό μας.

Το βράδυ της Τετάρτης (7/12), γυναίκα κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι άγνωστοι αφού έσπασαν το γυαλί του αυτοκινήτου της, έκλεψαν από μέσα την τσάντα της, η οποία περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και διάφορα άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

«Η εκτεθειμένη περιουσία αποτελεί πάντα μια πρόκληση για τους επίδοξους κλέφτες. Δεν αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένα αντικείμενα στο αυτοκίνητό μας», συμβουλεύει ξανά η Αστυνομία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE