Η ειρωνία και οι απειλές της Σκορδά! Ποιος είναι ο «μάγκας» που της τάραξε την γαλήνη; VIDEO

Η ειρωνία και οι απειλές της Σκορδά! Ποιος είναι ο «μάγκας» που της τάραξε την γαλήνη; VIDEO

Ούτε λίγο - ούτε πολύ είπε: «Θα ρθω στο σπίτι σας και θα σας τραβήξω από το μαλλί».

Η Φαίη Σκορδά έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης! Η παρουσιάστρια εντοπίσε στο facebook ένα ψεύτικο προφίλ, το οποίο αντιγράφει το δικό της και μάλιστα έχει καταφέρει να εξαπατήσει χιλιάδες κόσμου ώστε να κάνουν like.  

Για να καταλάβετε το ψεύτικό της προφίλ έχει 40 χιλιάδες followers, κάτι που δεν θα επιτρέψει η παρουσιάστρια να συνεχιστεί και γι αυτό κάλεσε τους τηλεθεατές να το κάνουν report, εξηγώντας με σαφήνεια ποιο είναι το αληθινό της προφίλ. 

Η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης, 8/12, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο γεγονός και «απείλησε» αυτόν που έχει δημιουργήσει το προφίλ και όπως είπε on air έχει ήδη κινηθεί και είναι πολύ κοντά στο να τον βρει.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή της από το gossiptv: 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Γεραπετρίτης σε Ολγκίν: Ώρα για ουσιαστική συζήτηση στο Κυπριακό – Επίκεντρο η πολυμερής της Νέας Υόρκης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ενημέρωσε τον 'Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργο Γεραπετρίτη για την πρόοδο που επιτεύχθηκε σε κάποιες εκ των θεματικών που συμφωνήθηκαν στην πολυμερή διάσκεψη του Μαρτίου στην Γενεύη, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη μη επίτευξη της αναμενόμενης προόδου σε άλλες θεματικές, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE