ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαπάτησαν γυναίκα με νοητική στέρηση εκμεταλλευόμενοι τον πόνο για τα παιδιά της - Στο κόλπο και ο πρώην

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαπάτησαν γυναίκα με νοητική στέρηση εκμεταλλευόμενοι τον πόνο για τα παιδιά της - Στο κόλπο και ο πρώην

Κομπίνα φέρεται να έστησε ο πρώην σύζυγος 40χρονης με νοητική στέρηση σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα, αποσπώντας από αυτήν το ποσό των 7,5 χιλιάδων ευρώ, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο της καθώς τα παιδιά της βρίσκονται σε ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η 40χρονη κατήγγειλε ότι γνώρισε μέσω αγγελίας έναν 27χρονο  με το όνομα «Πάμπος» με τον οποίο συναντήθηκε μαζί του. Ακολούθως, ο ίδιος της ζήτησε τα κοσμήματα που είχε πάνω της με το αιτιολογικό ότι του άρεσαν και ήθελε να τα αντιγράψει και θα της τα επέστρεφε κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Παράλληλα, η 40χρονη στην συζήτηση που είχαν του εκμυστηρεύτηκε τον πόνο της αναφορικά με τα παιδιά της. Ο 27χρονος προθυμοποιήθηκε να την βοηθήσει γνωρίζοντας της ένα δικηγόρο επ΄ονόματι «Χρίστο».

Τόσο ο λεγόμενος Πάμπος όσο και ο υποτιθέμενος Χριστός, κατάφεραν σε συνεργασία με άλλα άτομα τα οποία προφανώς χρησιμοποιούσαν ψεύτικα ονόματα, να αποσπάσουν το ποσό των 7,5 χιλιάδων ευρώ προφασιζόμενοι στην 40χρονη ότι χρειάζονταν τα χρήματα για τις νομικές διαδικασίες ώστε να πάρει πίσω τα παιδιά της.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο από το Δασάκι της Άχνας ο οποίος ονομάζεται Γιώργος Γεωργίου και όχι Πάμπος με το επαρχιακό Δικαστήριο να αποφασίζει την εξαήμερη κράτηση του.

Στην απάτη φέρεται να είναι μπλεγμένος και ο πρώην σύζυγος της 40χρονης αφού το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ που παρέδωσε η παραπονούμενη την πρώτη φορά στον 27χρονο  έγινε στη παρουσία του πρώην άντρα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top