Τροχαίο στη Λεμεσό: Αυτοκίνητο πήρε σβάρνα δυο άλλα οχήματα και κατέληξε σε ευκαλύπτους! Τρεις τραυματίες

Τροχαίο στη Λεμεσό: Αυτοκίνητο πήρε σβάρνα δυο άλλα οχήματα και κατέληξε σε ευκαλύπτους! Τρεις τραυματίες

Ένα παράξενο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10/12 στη παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οδηγός αυτοκινήτου που εξήλθε από χωματόδρομο, στην προσπάθεια του να μπει στη λεωφόρο πήρε σβάρνα άλλα δυο οχήματα πριν καταλήξει ακινητοποιημένο σε ευκαλύπτους.

Όπως αναφέρει πηγή στο ThemaOnline ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι «κόλλησε» το γκάζι, με αποτέλεσμα ακυβέρνητο το όχημα να παρασύρει στην πορεία του άλλα δυο αυτοκίνητα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο με τις πρώτη ενημέρωση να κάνει λόγο για ελαφρύ τραυματισμό τους.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE