«Ομόνοια- Αναστασίου 2-2!»

«Ομόνοια- Αναστασίου 2-2!»

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ Ομόνοιας και Ερμή Αραδίππου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα Γιάννη Αναστασίου.

Ο «άρχων» του αγώνα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού δεν είδε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του τριφυλλιού (δεν είμαστε ούτε διαιτητές, ούτε καθηγητές ώστε να κρίνουμε αν ήταν ή οχι) με αποτέλεσμα ο Μασίνουα από κοντά να βάλει ίσως το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του.

Η Ομόνοια κρατούσε το 2-0 μέχρι το 90’ ωστόσο λίγο τα ρίσκα που πήρε ο Ερμής και λίγο η «συνδρομή» του Γιάννη Αναστασίου έφεραν το 2-2 σε ένα δραματικό και επεισοδιακό φινάλε.

Άλλωστε ο τίτλος της στήλης «Ομόνοια-Αναστασίου 2-2» δεν είναι δικά μας λεγόμενα αλλά φιλάθλων της ομάδας της Λευκωσίας που αποχωρούσαν απογοητευμένοι και θυμωμένοι από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τον κύριο Αναστασίου δεν θα τον καταδικάσουμε εμείς, περιμένοντας να δούμε για το πώς θα αντιδράσει τόσο η επίσημη Ομόνοια, όσο και οι αποφάσεις των ανωτέρων του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE