ΣΥΡΙΑ: Οι τζιχαντιστές μπήκαν ξανά στην Παλμύρα

ΣΥΡΙΑ: Οι τζιχαντιστές μπήκαν ξανά στην Παλμύρα

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν εκ νέου το Σάββατο 10/12/2016 στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, στην κεντρική Συρία, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Το Ισλαμικό Κράτος εισήλθε στην Παλμύρα και κατέλαβε το βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, την ώρα που εκτυλίσσονται μάχες με τον συριακό στρατό στο κέντρο της πόλης», επιβεβαίωσε ο διευθυντής της ΜΚΟ Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Το Ισλαμικό Κράτος είχε πάρει υπό τον έλεγχό του την Παλμύρα τον Μάιο του 2015, προτού εκδιωχθεί τον περασμένο Μάρτιο από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Άμαχοι που είχαν επιστρέψει στην Παλμύρα μετά την ανακατάληψη της πόλης από τον συριακό στρατό έχουν εγκλωβιστεί στις συγκρούσεις.

Από euronews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE