Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
«Το Ισλαμικό Κράτος εισήλθε στην Παλμύρα και κατέλαβε το βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, την ώρα που εκτυλίσσονται μάχες με τον συριακό στρατό στο κέντρο της πόλης», επιβεβαίωσε ο διευθυντής της ΜΚΟ Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.
Το Ισλαμικό Κράτος είχε πάρει υπό τον έλεγχό του την Παλμύρα τον Μάιο του 2015, προτού εκδιωχθεί τον περασμένο Μάρτιο από τις κυβερνητικές δυνάμεις.
Άμαχοι που είχαν επιστρέψει στην Παλμύρα μετά την ανακατάληψη της πόλης από τον συριακό στρατό έχουν εγκλωβιστεί στις συγκρούσεις.
Από euronews.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις