Πράξη ανθρωπιάς από Συμμαχία: Μαζεύουν χρήματα για αποφυλάκιση κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές λόγω χρεών

Πράξη ανθρωπιάς από Συμμαχία: Μαζεύουν χρήματα για αποφυλάκιση κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές λόγω χρεών

Εκδήλωση για συλλογή χρημάτων προς αποφυλάκιση, φυλακισμένων που βρίσκονται στις φυλακές λόγων χρεών διοργάνωσε την Κυριακή 11/12 η Συμμαχία Πολιτών, στο πάρκο Ακρόπολης

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας σε δήλωση ανέφερε ότι είναι η δεύτερη χρονιά που η Συμμαχία Πολιτών διοργανώνει την εκδήλωση – παζαράκι που στοχεύει στη συλλογή χρημάτων, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να παραστούν σε ένα χώρο με εορταστικό κλίμα και να διασκεδάσουν και ιδιαίτερα τα παιδιά.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, με τα χρήματα που θα συλλεγούν κάποιοι συνάνθρωποι μας που στερούνται της ελευθερίας τους λόγω χρεών θα μπορέσουν να είναι τις γιορτές με τις οικογένειες τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE