ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τραγικό λάθος του άτυχου άντρα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το τραγικό λάθος του άτυχου άντρα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Λεμεσό, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, βυθίζοντας άλλη μια οικογένεια στο πένθος.

Σχετικό άρθρο: ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό – Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Το δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό άφησε πίσω του νεκρό, εναν ηλικιωμένο άντρα που προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, όταν παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 32χρονος.

Αν όμως ο άτυχος άντρας, έκανε αυτή τη κίνηση λίγα μέτρα πιο κάτω, όπου υπάρχει φωταγωγημένη διάβαση πεζών, το πιο πιθανό να μην είχε συμβεί το μοιραίο.

Αυτό το τραγικό λάθος καθώς και άλλοι παράγοντες, καθώς τα αίτια του θανατηφόρο δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Φινλανδίας καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας κ. Αλεξάντερ Στουμπ, στο Ελσίνκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE