ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας δημοσίευμα για ανυπαρξία ασθενοφόρου κατά την επίσκεψη Ολάντ

Διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας δημοσίευμα για ανυπαρξία ασθενοφόρου κατά την επίσκεψη Ολάντ

Tο Υπουργείο Υγείας, κατόπιν διευθετήσεων με το Υπουργείο Εξωτερικών, διέθεσε ασθενοφόρο το οποίο κάλυψε πλήρως και συνόδευε σε όλες του τις μετακινήσεις τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ κατά την επίσκεψή του Κύπρο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαψεύδοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», το Υπουργείο Υγείας εκφράζει ακόμη «την απαρέσκειά του για την ευκολία με την οποία κάποιοι επιδίδονται σε συστηματικό διασυρμό των υπηρεσιών που προσφέρει».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι σχετικές διευθετήσεις είχαν γίνει εκ των προτέρων ανάμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας για πλήρη κάλυψη με ασθενοφόρο της αυτοκινητοπομπής που θα συνόδευε τον Γάλλο Πρόεδρο, κάτι το οποίο αποτελεί συνήθη πρακτική σε περιπτώσεις επίσημων επισκέψεων.

Η σχετική αλληλογραφία, καθώς και οι σχετικές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ των δύο υπηρεσιών είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, αφού όλες οι συνδιαλέξεις με το Κέντρο Ασθενοφόρων καταγράφονται, προστίθεται.

Εκφράζεται τέλος «κατάπληξη»για το ότι η εφημερίδα προχώρησε στην έκδοση του δημοσιεύματος χωρίς προηγουμένως να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top