«Άνω κάτω» θα γίνει στην απογευματινή ζώνη! Έρχονται και τους «απειλούν» - VIDEO

«Άνω κάτω» θα γίνει στην απογευματινή ζώνη! Έρχονται και τους «απειλούν» -  VIDEO

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και Αντρέας Πιτσιλλίδης είναι τα τρία πρόσωπα που κάθε απόγευμα βλέπουμε μέσα από τις οθόνες μας, Αlpha Κύπρου, Sigma και MegaOne δίνουν τη μάχη τους για να κατακτήσουν την απογευματινή ζώνη, ωστόσο τις επόμενες μέρες μπαίνει στο παιχνίδι νέος παίκτης.

Πρόκειται για τη νέα εκπομπή του PLUS ή Έpsilon Κύπρου όπως θα μετονομαστεί ο σταθμός και την οποία θα παρουσιάζουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζωή Αυγουστή καθώς και ο ηθοποιός Άλκης Χρίστου.

Οι δύο νέοι και ταλαντούχοι παρουσιαστές μπαίνουν δυναμικά στην απογευματινή ζώνη και υπόσχονται να…φέρουν τα «Άνω-Κάτω» όπως μαρτυρεί και ο τίτλος της νέας πρότασης του σταθμού.

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με την παρουσιάστρια να γράφει στο Facebook: «Κάντε μας like γιατί ερχόμαστε και θα γίνουν όλα....Άνω Κάτω!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE