Η απόγνωση του Stan! Ήρθε στην Κύπρο για Πρωτοχρονιάτικο show και Κύπριος επώνυμος δεν τον άφησε να τραγουδήσει!

Η απόγνωση του Stan! Ήρθε στην Κύπρο για Πρωτοχρονιάτικο show και Κύπριος επώνυμος δεν τον άφησε να τραγουδήσει!

Του πήρε το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια κι έκανε την πίστα δική του...

Το ύφος του Stan στις φωτογραφίες που ακολουθούν μιλά από μόνο του, μιας και ο τραγουδιστής έβαλε, κανονικά και με το νόμο, τα χέρια στις τσέπες και παρακολουθούσε τον Μιχάλη Σοφοκλέους να δίνει ρεσιτάλ. 

Ο Stan κατέβηκε στο νησί μας την Δευτέρα, 12/12, για το εορταστικό πρόγραμμα του MEGAONE, «Πρωτοχρονιά Μου» το οποίο θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Ο παρουσιαστής — ηθοποιός δεν άντεξε να μην τραγουδήσει. 

Μάλιστα όπως σχολίασε στα social media: «Ηρθε καλεσμένος μας ο άνθρωπος τζιε αρπαξα του τα μικρόφωνα (στη κολοτσεπη το 2ο για backup) Πρωτοχρονιά μου!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE