Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου

Φονικό Λεμεσού: Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 25χρονος Σ. Κωνσταντίνου

Αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού , ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 13/12 στο αεροδρόμιο Πάφου και φέρεται να συμμετείχε στο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τη φονική τροχαία σύγκρουση με τον Αντρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνο», την Τετάρτη 07/12.

Ο 25χρονος Σάιμον Κωνσταντίνου μετά και από την έκδοση εντάλματος σύλληψης του από τις Αρχές επέστρεψε.

Ενημέρωσε τις Αρχές ότι επρόκειτο να ταξιδέψει για την Κύπρο από την Αγγλία και ακολούθως συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 13/12 στο αεροδρόμιο Πάφου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νεαρός αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία, ενώ κρατά το στόμα του ερμητικά  κλειστό.

Ο 25χρονος είναι άνεργος και διαμένει στο Ακρωτήρι.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισαν μαρτυρία που θέλει τον 25χρονο να ήταν εντός του οχήματος κατά την διάρκεια της βίαιης σύγκρουσης με την μοτοσικλέτα του «Αμερικάνου».

Να σημειώσουμε πως άλλη μαρτυρία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία αναφέρει πως το επίμαχο βράδυ της Τετάρτης 07/12 υπήρχαν κι άλλα πρόσωπα στη σκηνή του φονικού. 

Διαβάστε ακόμη:

Φονικό Λεμεσού: Έφυγε άρον άρον από την Κύπρο ο 25χρονος συγγενής του Βαλεντίνου Στυλιανού - Σε συγκεκριμένη χώρα τον αναζητεί το ΤΑΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE