ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει σε δίκη ο 26χρονος που σκότωσε τον σκύλο του πετώντας τον από τον τρίτο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάει σε δίκη ο 26χρονος που σκότωσε τον σκύλο του πετώντας τον από τον τρίτο

Ενώπιον δικαστηρίου θα βρεθεί ο 26χρονος αλλοδαπός που προκάλεσε σάλο στην Κυπριακή κοινή γνώμη αφού το περασμένο Σάββατο (10/12) όταν καταγγέλθηκε από 36χρονο κάτοικο Λευκωσίας ότι πέταξε σκύλο από τον τρίτο όροφο προκαλώντας τον θάνατο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό θανάτωσης σκύλου που συνέβη στη Λευκωσία το περασμένο Σάββατο, η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο την όρισε για απάντηση στις 20 Ιανουαρίου, 2017.
 
Επίσης, ο 26χρονος ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, για να παρουσιαστεί στις 20 Ιανουαρίου. 
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο περιστατικό στη Λευκωσία - Νεαρός σκότωσε σκύλο αφού τον πέταξε από τον τρίτο!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE