Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές
Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.
Στην ΑΕΛ υπάρχει πλούσιο ρόστερ και ο προπονητής της ομάδας αναζητά την καλύτερη λύση που θα αντικαταστήσει επάξια τον εξτρέμ από την Γουινέα Μπισάου.
Στη θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί τόσο ο Μπαμπάνκο όσο και οι Φορτούνα και Σάρκι ωστόσο στα μάτια μας και κατά την ταπεινή μας άποψη ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία «από τα μαλλιά» και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του ο νεαρός Μάριος Ηλία.
Πρόκειται άλλωστε για τον ποδοσφαιριστή που την περσινή χρονιά «έβγαζε μάτια» στον Εθνικό Άχνας και η απόκτησή του από την ΑΕΛ θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία.
Ο Πάμπος δείχνει να τον πιστεύει, χρησιμοποιώντας τον ως αλλαγή στα τελευταία παιχνίδια, αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (και γιος του θρύλου της Νέας Σαλαμίνας Κόκου Ηλία) ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να λάμψει το άστρο του 20χρονου Μάριου στην ΑΕΛ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις