Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Αεροσκάφος τύπου Airbus A-380 της αυστραλιανής εταιρείας QANTAS, που εκτελούσε πτήση από την Αυστραλία στη Βρετανία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν ένας επιβάτης παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως ανέφεραν πηγές του αεροδρομίου, η προσγείωση που έγινε στις 6.10 το πρωί της Πέμπτης (15/12) και θεωρήθηκε αναγκαία από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που παρουσίαζε 60χρονος επιβάτης.

Ο ασθενής επιβάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ το αεροσκάφος αφού ανεφοδιαστεί θα αναχωρήσει για τη βρετανική πρωτεύουσα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE