Διμερής συνάντηση Τουσκ - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες - Στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων

Διμερής συνάντηση Τουσκ - Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες - Στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων

Ξεκινά αυτή την ώρα διμερής προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τούσκ, στην έδρα του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Η Συνάντηση έρχεται λίγες ώρες πριν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λάβει επισήμως το λόγο για να ενημερώσει του 27 ομολόγους του, κατά το πρώτο σκέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Ο Πρόεδρος αναμένεται να περιγράψει ειδικότερα το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, τόσο στη Σύνοδο όσο και στη συνάντηση που ξεκίνησε με τον Ντόναλντ Τούσκ.

To βράδυ της Τετάρτης 14/12, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ολοκλήρωσε πολύωρη συνάντηση συντονισμού με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, όπου καθορίστηκε το πλαίσιο των κινήσεων της ελληνικής πλευράς στο θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων από τώρα και ως την 12η Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη

Αναστασιάδης για Τσίπρα: «Είμαστε στην ίδια γραμμή απόλυτα ταυτισμένοι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE