Τον έψαχναν στην Κύπρο και τον βρήκαν στην Κροατία - Χειροπέδες σε 57χρονο

Τον έψαχναν στην Κύπρο και τον βρήκαν στην Κροατία - Χειροπέδες σε 57χρονο

Συνελήφθη βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος.

Συνελήφθη την Πέμπτη (15/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση και διάπραξη κακουργήματος, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκε στην επαρχία Λάρνακας το 2012.

Ο 57χρονος είχε συλληφθεί στην Κροατία, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Κυπριακές Αρχές. 

Μετά από απόφαση, των Κροατικών Αρχών, για έκδοσή του, ο 57χρονος μεταφέρθηκε στην Κύπρο την Πέμπτη (15/12) και συνελήφθη με την άφιξή του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE