Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή του The Voice όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του διαγωνιστικού σόου.

Ο λόγος για την ηθοποιό Αριάνα Ιωάννου η οποία έλαβε μέρος το βράδυ της Πέμπτη 15/12 στα blind auditions του The Voice τραγουδώντας μια παραλλάγη΄του «Crazy in love» της Beyonce.

Αν και η ερμηνεία της ήταν άρτια δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, με αποτέλεσμα η όμορφη Αρίανα να μη συνεχίσει στην επόμενη φάση, κρατώντας όμως μια όμορφη εμπειρία.

Η 24χρονη ηθοποιός που ήταν μέχρι πρόσφατα με τον Μάρκο Σεφερλή άκουσε καλά λόγια για την φωνή της τόσο από τον Πάνο Μουζουράκη, όσο και από την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο φαίνεται πως το άγχος της, την κατέλαβε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.