Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Κρίμα! Η πανέμορφη Κύπρια ηθοποιός που έκοψαν στο The Voice – VIDEO

Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή του The Voice όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του διαγωνιστικού σόου.

Ο λόγος για την ηθοποιό Αριάνα Ιωάννου η οποία έλαβε μέρος το βράδυ της Πέμπτη 15/12 στα blind auditions του The Voice τραγουδώντας μια παραλλάγη΄του «Crazy in love» της Beyonce.

Αν και η ερμηνεία της ήταν άρτια δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, με αποτέλεσμα η όμορφη Αρίανα να μη συνεχίσει στην επόμενη φάση, κρατώντας όμως μια όμορφη εμπειρία.

Η 24χρονη ηθοποιός που ήταν μέχρι πρόσφατα με τον Μάρκο Σεφερλή άκουσε καλά λόγια για την φωνή της τόσο από τον Πάνο Μουζουράκη, όσο και από την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο φαίνεται πως το άγχος της, την κατέλαβε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE