Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Η Τζόαν από τη σειρά «Εγκλήματα» σάρωσε στο «The Voice»! Δείτε πόσο άλλαξε 16 χρόνια μετά

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό: Η Τζόαν από τη σειρά «Εγκλήματα» σάρωσε στο «The Voice»! Δείτε πόσο άλλαξε 16 χρόνια μετά

Και ποιος δεν έχει παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα». Αν δεν την παρακολουθήσατε το 1999-2000 που μεταδιδόταν σίγουρα θα την πετύχατε σε κάποια από τις πολλές επαναλήψεις μέσα στα χρόνια.

Ίσως θυμάστε και την Joan τη νεαρή αρραβωνιαστικιά του «Τζόνι» στη σειρά η οποία όμως πέραν από το θέατρο και την τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του ’90 έκανε μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια συμμετέχοντας σε αρκετά συγκροτήματα όπως «Active Members» «Going Through» και «Hμισκούμπρια» με το καλλιτεχνικό όνομα UNEEK.

Τα χρόνια όμως πέρασαν η Ελπίδα Πραμάς όπως είναι το πραγματικό της όνομα μεγάλωσε, έκανε οικογένεια και τα τελευταία 10 χρόνια απείχε από τα μουσικά δρώμενα όπως η ίδια δήλωσε.

joan-elpida-pramas

Το ταλέντο της όμως είναι τόσο μεγάλο που κατάφερε και ξεσήκωσε τους κριτές του The Voice που κυριολεκτικά έδωσαν μάχη για να την πάρουν  στην ομάδα τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE