Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Εθνική Φρουρά

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Εθνική Φρουρά

Γυναίκα υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς που υπηρετεί στην επαρχία Αμμοχώστου διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (14/12), η γυναίκα υπαξιωματικός εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλαμνίου για να υποβληθεί σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μηνιγγίτιδα.

Αμέσως της χορηγήθηκε ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται.

Παράλληλα χορηγήθηκε προληπτικά θεραπευτική αγωγή σε στενά της οικογενειακά πρόσωπα.

Σε σχέση με την Εθνική Φρουρά σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται για τέτοια περιστατικά ώστε να αποφευχθεί η διάδοση της ασθένειας σε προσωπικό της εθνοφρουράς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE