Ανεμοστρόβιλος ανοικτά του Αγίου Επίκτητου στην Κερύνεια

Ανεμοστρόβιλος ανοικτά του Αγίου Επίκτητου στην Κερύνεια

Ανεμοστρόβιλος στα ανοικτά της θάλασσας στον Άγιο Επίκτητο, έγινε σήμερα αντιληπτός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίπρις ποστασί που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται γενικά ότι η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και επικρατούν δυνατοί άνεμοι. Γράφει ότι το χαμηλό βαρομετρικό σύστημα που επηρεάζει την περιοχή θα διαρκέσει μέχρι τις 21 του μήνα.

Η Κίπρις στην ιστοσελίδα της γράφει ότι ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του και στη θάλασσα στην Καρπασία, χωρίς να δίδει περισσότερες πληροφορίες.

 

KYΠΕ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE