Συρία πριν και μετά - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Συρία πριν και μετά - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Η φρίκη του πολέμου αποτυπώνεται σε δέκα εικόνες για το πως ήταν το Χαλέπι πριν και μετά τους βομβαρδισμούς.

Δεκάδες βομβαρδισμοί, συντρίμμια των κτιρίων, πείνα και κρύο είναι η καθημερινότητα των πολλών αμάχων που ζουν ακόμη στο Χαλέπι.

Πολλοί είναι οι άμαχοι που ζουν στα χαλάσματα και αναμένουν να βρουν ένα τρόπο ούτως ώστε να απομακρυνθούν από την εμπόλεμη ζώνη.

Η φρίκη του πολέμου δεν αποτυπώνεται στις λέξεις αλλά στις εικόνες, και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, σας παρουσιάζουμε τον πόλεμο στη Συρία μέσα από φωτογραφίες κτηρίων πριν και μετά τον πόλεμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE