Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί για την κυκλοφορία – Που είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί για την κυκλοφορία – Που είναι αναγκαία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Οι καιρικές συνθήκες καθιστούν πολλούς δρόμους στο Τρόοδος αρκετά επικίνδυνους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. 

Οι καιρικές συνθήκες καθιστούν επικίνδυνους και τους δρόμους Πεδουλά - Προδρόμου, Πεδουλά - Κάμπου, Κακοπετριάς - Καρβουνά - Τροόδους, Προδρόμου - Τροόδους, Πεδουλά - Κακοπετριάς και Σταυρού της Ψώκας - Κάμπου - Κύκκου – Μηλικουρίου, όπου ισχύει και σε αυτούς το πιο πάνω μέτρο.

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και του βρεγμένου δρόμου, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE