Έληξε επιτέλους το απίστευτο ντέρμπι της Αμμοχώστου με 23 ψήφους διαφορά

Έληξε επιτέλους το απίστευτο ντέρμπι της Αμμοχώστου με 23 ψήφους διαφορά

Μπορεί όλοι να μιλούν για την μεγάλη ανατροπή και την νίκη με μόλις δέκα ψήφους του κ. Νικολαΐδη έναντι του κ. Χρίστου στο Δήμο Λεμεσού, όμως ένα αντάξιο ντέρμπι παίχτηκε και στον Δήμο Αμμοχώστου.

Αλέξης Γαλανός και Σίμος Ιωάννου έτρεχαν με διαφορά μερικών ψήφων εναλλασσόμενοι συνεχώς στην πρώτη θέση.

Τελικά ο κ. Γαλανός κατάφερε να εκλεγεί για 3η συνεχόμενη φορά στη Δημαρχία του κατεχόμενου Δήμου της Αμμοχώστου με παρά πολύ μικρή διαφορά από τον ανθυποψήφιο του Σίμο Ιωάννου. 

Συγκεκριμένα έλαβε ποσοστό της τάξεως του 41,73% ενώ ο Σίμος Ιωάννου 41,54%. Σε απόλυτους αριθμούς ο κ. Γαλανός έλαβε 4941 ψήφους έναντι 4918 του ανθυποψηφίου του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE