ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα ένοπλης ληστείας σε γνωστή υπεραγορά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα ένοπλης ληστείας σε γνωστή υπεραγορά

Απόπειρα ληστείας από ένοπλους κουκουλοφόρους σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/12) σε υπεραγορά της Λεμεσού. Η αντίδραση του υπαλλήλου έτρεψε τους επίδοξους ληστές σε φυγή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, ήταν λίγα λεπτά μετά τις  20:00 κατά το κλείσιμο της υπεραγοράς από δυο υπάλληλους, όταν έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κουκουλοφόροι που κρατούσαν κοντόκαννα κυνηγητικά και ζήτησαν τα χρήματα από τα ταμεία.
 
Ο άνδρας υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα και άρχισε να παλεύει με τους επίδοξους ληστές, οι οποίοι τελικά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη σκηνή χωρίς να πάρουν οτιδήποτε.
 
Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία η οποία πραγματοποιεί εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE