ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου δήλωσε ο Ανδρέας Χρίστου

Νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου δήλωσε ο Ανδρέας Χρίστου

Ο λαός αποφάσισε να εκλέξει Δήμαρχο τον Νίκο Νικολαΐδη και το αποτέλεσμα είναι σεβαστό, ανέφερε ο Ανδρέας Χρίστου μετά το τελικό αποτέλεσμα για τη δημαρχία της Λεμεσού, σημειώνοντας πως ο ίδιος νιώθει ήσυχος με τη συνείδηση του.

Ο κ.Χρίστου, που βρισκόταν στο επιτελείο του μαζί με στενούς του συνεργάτες, παρακολουθούσε από την τηλεόραση τη διαδικασία η οποία εξελίχθηκε σε μονομαχία μέχρι την τελευταία κάλπη, με το νούμερο 39, η οποία ήταν και αυτή που καθόρισε τελικά το αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας νέο Δήμαρχο Λεμεσού τον Νίκο Νικολαΐδη, με μόλις δέκα ψήφους διαφορά.
 
"Ο λαός αποφάσισε έστω και με μια ελάχιστη διαφορά, να είναι ο κ. Νικολαΐδης ο νέος Δήμαρχος. Και εύχομαι κάθε επιτυχία", είπε ο Ανδρέας Χρίστου, ευχαριστώντας τους συμπολίτες του "οι οποίοι στη διάρκεια αυτών των δέκα χρόνων στήριξαν την προσπάθεια μας, όλους εκείνους που και σε αυτές τις εκλογές ήταν μαζί μας, τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και το Κόμμα για τα Ζώα, τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητα μας, αλλά και πολλούς ανώνυμους και επώνυμους δημότες που συμπορεύτηκαν και εύχομαι η πόλη μας να πάει καλά".
 
" Όλα αυτά έχουν σχέση με την πόλη μας, με την ευημερία, με την πρόοδο, με την ανάπτυξη της Λεμεσού και δεν έχουν σχέση με κεκτημένα ή επιθυμίες οποιουδήποτε από εμάς", ανέφερε, ενώ ερωτηθείς εάν νιώθει πικραμένος απάντησε "νιώθω ήσυχος με τη συνείδηση μου, τα άλλα θα τα πούμε στην εξέλιξη".
 
Σε ερώτηση αν θεωρεί πως δεν εκτιμήθηκε το έργο του βάση του αποτελέσματος, ο κ.Χρίστου είπε "είναι μια απόφαση την οποίαν σεβόμαστε, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, βγάζω κι εγώ τα δικά μου, κάποια στιγμή μπορεί να τα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αποτέλεσμα για το οποίο ο λαός αναλαμβάνει και το βάρος και την ευθύνη να προχωρήσει παρακάτω".
 
Τέλος κληθείς να πει ποια συμβουλή δίνει στον νέο Δήμαρχο Λεμεσού, απάντησε "σκληρή δουλειά, συναίνεση, μέτρο και σοφία".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top