ΛΕΜΕΣΟΣ: Xειροπέδες σε 41χρονο - Έκρυβε τα πάντα στο δωμάτιο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Xειροπέδες σε 41χρονο - Έκρυβε τα πάντα στο δωμάτιο του

Υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες πράξεις, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, εναντίον 41χρονου.

Το βράδυ της Κυριακής (19/12), δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), διενήργησαν έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Λεμεσό, όπου διαμένει ο 41χρονος, καθώς και στο αυτοκίνητο του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου, ποσότητα κάνναβης βάρους εφτά γραμμαρίων περίπου. 

Επίσης, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 28 συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 25 γραμμαρίων περίπου, τρεις συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €4,815.
 
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 41χρονου, εντός του οποίου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1,623 και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.
 
Εναντίον του 41χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE