ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διέλυσαν με όπλο το κεφάλι του 26χρονου σεκιουριτά – Μιλούσαν Ελληνικά οι τρεις δράστες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διέλυσαν με όπλο το κεφάλι του 26χρονου σεκιουριτά –  Μιλούσαν Ελληνικά οι τρεις δράστες

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 26χρονου άνδρα ασφαλείας μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τρεις κουκουλοφόρους το βράδυ της Κυριακής 18//12 μέσα σε γνωστή υπεραγορά της Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οι τρεις κουκουλοφόροι τον κτύπησαν με όπλο στο κεφάλι προκαλώντας του συμπιεστικό και συντριπτικό κάταγμα του δεξιού πρόσθιου μέρους της κεφαλής καθώς και διάσειση εγκεφάλου. Συγκεκριμένα οι δυο από τους τρεις δράστες κρατούσαν κοντόκαννο πυροβόλο όπλο και πιστόλι. 

Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν τόσο στον 26χρονο υπάλληλο αλλά και στην 48χρονη γυναίκα όταν και οι δυο αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα. Οι υπάλληλοι είχαν ακούσει θόρυβο και υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Τοποθέτησαν τα χρήματα και αμέσως έκλεισαν το χρηματοκιβώτιο. 

Ο 26χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται . Η κατάσταση του κρίνεται αρκετά σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Να σημειώσουμε πως οι τρεις κουκουλοφόροι περιγράφονται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, φορούσαν μαύρα ρούχα ενώ οι δυο είχαν στο κεφάλι τους κράνη.   

Πληροφορίες μας, αναφέρουν πως οι τρεις δράστες μιλούσαν Ελληνικά με την Αστυνομία να μελετά το ενδεχόμενο να πρόκειται για σπείρα με άτομα ποντιακής καταγωγής.  

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν υπεραγορά που βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της Λεμεσού χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 20:15 το βράδυ όταν οι υπάλληλοι είχαν κλείσει τα ταμεία και μόλις είχαν φυλάξει τα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο της υπεραγοράς.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα ένοπλης ληστείας σε γνωστή υπεραγορά

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top