Κοινοτάρχης ετών 23! Ο φοιτητής Νομικής που έγινε κοινοτάρχης της Λόφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κοινοτάρχης ετών 23! Ο φοιτητής Νομικής που έγινε κοινοτάρχης της Λόφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άλλη μια έκπληξη είχαμε στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στο χωριό Λόφου. Εκλέγει Πρόεδρος Κοινότητας, 23χρονος φοιτητής Νομικής.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Σπύρος φοιτητής Νομικής από το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου πανηγυρίζει και μάλιστα δικαιολογημένα.

Ο 23χρονος φοιτητής εξέλεγε Κοινοτάρχης της Λόφου περνώντας την σκυτάλη από τον ανθυποψήφιο του και προηγούμενο κοινοτάρχη Τσαγγαρίδη Γιώργο με  107 ψήφους.

Ο Νίκος Σπύρου γεννήθηκε στη Λεμεσό και μεγάλωσε στον Ύψωνα. Ασχολήθηκε με τα κοινά κατά τη διάρκεια των σπουδών ενώ είναι πρόεδρος της Πρωτοπορίας, της φοιτητικής παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού, στο Πανεπιστήμιο Θράκης  στη Κομοτηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.