Ένοπλη επίθεση σε τέμενος στη Ζυρίχη! Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες

Ένοπλη επίθεση σε τέμενος στη Ζυρίχη! Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες

Ένας άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο, εισέβαλε σε ένα τέμενος στη Ζυρίχη ανοίγοντας πυρ ενάντια σε πιστούς που προσεύχονταν το βράδυ της Δευτέρας, τραυματίζοντας τρεις άνδρες ηλικίας 30, 35 και 56 ετών.

Ο δύο από τους τρεις άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία της Ζυρίχης.

Ο φερόμενος ως δράστης, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, ένα πτώμα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό συνδέεται με την ένοπλη επίθεση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αστυνομία τόνισε πως συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία εντός του κτιρίου, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα κίνητρα ή το υπόβαθρο του υπόπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν εμπιστεύονται το ΑΚΕΛ ούτε για Κυβέρνηση, ούτε για αντιπολίτευση

Δεν εμπιστεύονται το ΑΚΕΛ ούτε για Κυβέρνηση, ούτε για αντιπολίτευση

«Πονοκέφαλος» για το ΑΚΕΛ είναι τα ποσοστά που καταγράφει το κόμμα και ενώ οι βουλευτικές του 2026 βρίσκονται στην επόμενη στροφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE