Ούτε λόγος για την απουσία της Τζώρτζιας από το «Ξαναδέστε Τους»! Ποιος κάθισε στην θέση της; VIDEO

Ούτε λόγος για την απουσία της Τζώρτζιας από το «Ξαναδέστε Τους»! Ποιος κάθισε στην θέση της; VIDEO

Στην θέση της καθόταν ένας παλιός συνεργάτης της Ηλιάκη και του Μουτσινά...

Η Τζώρτζια Παναγή την Δευτέρα, 19/12 απουσίαζε από την εκπομπή του Alpha Ελλάδος, «Ξαναδέστε Τους» και εμείς αναμέναμε μια εξήγηση, η οποία δεν ειπώθηκε ποτέ. 

Στην θέση της Κύπριας παρουσιάστριας καθόταν ο Γιώργος Δάσκαλος, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της εκπομπής ως «Δέστε Τους», όταν στην παρέα τους βρισκόταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Τζώρτζια Παναγή έκανε την εμφάνισή της προς το τέλος της εκπομπής, αλλά και πάλιν δεν έγινε κάποια αναφορά για την απουσία της.
 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE